Prodej bytu 3+1, Olomouc - Holice, Hamerská, 60 m2

Hamerská, Holice

3 150 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 012 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHamerská, Holice
ID3023/3187
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná60 m2
Patro7. z 8
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha60 m2
Plocha nemovitosti60 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DopravaSilnice, MHD
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Olomouci

Popis

Prodej bytu 3+1 o velikosti 60m2 s balkónem 4,5m2 v Olomouci - ul. Hamerská. Jedná se o byt po částečné rekonstrukci v 6.p. panelového domu s bezbariérovým přístupem. Na podlaze je plov. podlaha, pvc a dlažba. Jádro je původní umakartové s vanou, wc samostatně. Pokoje jsou neprůchozí. Byt se prodává částečně zařízen: kuchyň. linka vč. sporáku, barový stůl + židle, mikrovlnka, drobné nádobí, 1 konfer. stolky v pokoji, malý gauč, šatní skříň v chodbě, koupelnový regál plastový, sedací souprava s konfer. stolkem v obývacím pokoji.
V celém bytě jsou plastová okna vč. žaluzií. Dům je po celkové revitalizaci. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2m2 v suterénu domu. Bytová jednotka je volná ihned.
U domu je bezproblémové parkování na velkém parkovišti, zástavka MHD je cca 200m od domu. Více info u makléře

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Olomouci.