Prodej obchodního prostoru, Most, Čs. mládeže, 30 m2

Čs. mládeže, Most

549 900 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 2 621 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaČs. mládeže, Most
IDMR11078
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná30 m2
Typ objektuPřízemní
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Mostě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji prodejnu o celkové výměře 30 m2. Zkolaudováno jako prodejna potravin. Dříve zde bylo též květinářství. Prodejna je po povedené částečné rekonstrukci - podlahy obložené dlažbou, stěny a podhledy sádrokarton, voda a odpady v plastu, vyměněna sanitární keramika, nová elektroinstalace, byly vyměněny i stoupačky vedoucí z bytů nad prodejnou.
Vlastní toaleta, dřez s teplou a studenou vodou, vlastní měřidla energií.
Součástí prodeje je kompletní vybavení - pulty, lednice, teplá a studená vitrína, nářezový stroj, pultový mrazák a další (vše co je na fotografiích).
prodejna je orientována směrem do parku a k dětskému hřišti, obyvatelé domu mohou sjet k prodejně výtahem a nakupovat přes zadní vchod. Dům je zateplený vč. fasády. Jedná se o výbornou lokalitu. Velmi nízké náklady na provoz.
Volné ihned. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti. Možno financovat jinou nemovitostí na protiúčet (dům, byt, zahrada, garáž). Více informací u uvedeného makléře 7 dní v týdnu.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Mostě.