Prodej rodinného domu, Uhelná, 100 m2

Uhelná

2 090 000 Kč
/za nemovitost
ZLEVNĚNO!!!
Hypotéka od 9 960 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaUhelná
ID00078-106
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy100 m2
Podlahová plocha100 m2
Plocha nemovitosti738 m2
Plocha zahrady600 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Uhelné

Popis

Jesenická realitní v zastoupení majitele, nabízí k prodeji rodinný dům v obci Uhelná v okrese Jeseník. Dům se nachází ve spodní, klidné části obce a celková jeho plocha je 100 m2. Dům se rozděluje na přízemí a podkrovní část.

V přízemí je dispozice 2+1 dva pokoje + kuchyň. V podkroví se nachází další dva pokoje. Do podkroví vedou krásné zachovalé schody ze dřeva. Podkroví nabízí i další dispoziční možnosti k vytvoření kuchyně, koupelny a wc pro vaše útulné bydlení. Vytápění domu je zajištěno el. přímotopem a hlavně dvěma kachlovými kamny. Střešní krovy domu jsou v perfektním stavu a určitě poslouží dalších několik desetiletí.

Celková plocha pozemku je 738 m2. Na pozemku se nachází technická budova , která může sloužit jako dílna pro domácí kutili. Dále dům disponuje s krásnou, slunnou a velkou zahradou, na které byl v minulosti ovocný sad. U domu je i studna a pozemek je oplocen proti vniknutí.

Dům je před kompletní rekonstrukcí ale i z mého pohledu je ve velmi dobrém zachovalém stavu. Se stavem domu jsme seznámení a nebráníme se jednání o ceně. Je ale důležité, aby jste se přijeli na dům podívat a udělali si svůj vlastní posudek, pokud vás táhle nemovitost zaujal. Budu se na vás moc těšit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Uhelné.