Prodej bytu 2+1, Spojené arabské emiráty, Dubaj, 99 m2

Spojené arabské emiráty, Dubaj

23 100 000 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaSpojené arabské emiráty, Dubaj
ID0042
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná105 m2
Patro33. z 48
VybavenoČástečně
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha99 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Prodej apartmánu v projektu který je výjimečný svou polohou. Navíc dle předpokladu po dokončení ještě stoupne na ceně přibližně o 30%. Tento projekt je vyprodaný a my jsme získali poslední apartmán do prodeje. Jedná se o dispozici s 1,5 ložnicí a to znamená, že je zde ložnice s koupelnou a druhá ložnice, nebo pracovna. Palm bude obytný a rekreační komplex na nábřeží se třemi výškovými budovami s 1265 luxusními apartmány s jednou až třemi ložnicemi. Součástí komplexu bude také množství obchodů, restaurací a zdravotnických a fitness zařízení, včetně parků, bazénů a sportovišť.

The Palm s panoramatickým výhledem na Palm Jumeirah, Arabský záliv a některé z nejznámějších dubajských památek bude mít také vlastní plážový klub a park - zastíněný, upravený komplex s rozmanitou nabídkou restaurací a obchodů na nábřeží, bazénem, grilem a fitness zařízením včetně běžecké dráhy.

Palm se nachází u vchodu do Palm Jumeirah, přímo uprostřed jedné z nejzajímavějších a nejživějších částí města. Vychutnejte si svobodu a vydejte se na prosluněnou procházku do některé z nejvyhlášenějších restaurací nebo strávte den nakupováním u luxusních maloobchodních značek, které máte rádi; v Palm Beach Towers není nezapomenutelné nikdy příliš daleko. Navíc máte spojení s celým městem díky tramvajím i jednokolejné železnici, takže se snadno vydáte za zážitky po celém městě, ať už jsou kdekoli.

Aktuálně je možnost platebního plánu. Více informací Vám rád poskytnu na telefonu, nebo mailu. Pokud hledáte vysněné bydlení v Dubaji, tak se na mě můžete obrátit. Máme v nabídce několik set nemovitostí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1.