Prodej rodinného domu, Václavovice, Krajní, 600 m2

Krajní, Václavovice

16 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 540 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrajní, Václavovice
ID1016053217
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná400 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha600 m2
Plocha nemovitosti2311 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž

Origo partneři v Václavovicích

Popis

Rodinný dům 9+2 s velkou udržovanou zahradou, zastřešenou terasou, balkónem a dvěma garážemi s vjezdem na dálkové ovládání vrat, situován v krásném a klidném prostředí u lesa. Součástí prodeje je i nové vnitřní vybavení, které je z kvalitních materiálů, nábytek na zakázku (z rumunského dubu, kuchyně vybavena veškerými spotřebiči vč. myčky).

Vytápění ústřední plynová v kombinaci s tuhými palivy, veřejný vodovod, domovní odpad sveden do tří komorového septiku, EL 220/380 V, telefon, internet.

Garáže jsou vytápěny, na podlaze provedena dlažba, v podstřešním prostoru pracovna a půda.

Pozemek oplocen, vrata s dálkovým ovládáním, přední plocha cca 500 m2; v zámkové dlažbě. Na zahradě byl v r. 2006 zkolaudován altán (zast. plocha 123 m2) pro 40 osob s krbem, vestavěným barem s výčepním a chladícím zařízením, kuchyňkou, WC a hospodářskou část pro zahradní techniku nebo auto.

Nemovitost je možno využít také jako kancelářské prostory v přízemí, v patře pak k bydlení. Podkroví tvoří obývací pokoj a ložnice pro hosty. Sklepní prostory je možno následně využít jako skladovací prostory a archiv firmy.

Situováno v krásném a klidném prostředí s vynikající dopravní dostupnosti MHD do Ostravy, Havířova a Frýdku-Místku. Autem do centra Ostravy cca 15 min., Havířova cca 7 min., Frýdku -Místku cca 12 min.


Prohlídky, po předchozí dohodě, kdykoliv.



Energetický štítek PENB vypracován - třída "D".

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Václavovicích.