Prodej rodinného domu, Nové Sady, 161 m2

Nové Sady

18 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 87 689 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNové Sady
ID144-NP02725
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná161 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy213 m2
Plocha nemovitosti1459 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
OdpadSeptik, Jímka
Převod do OV

Origo partneři v Nových Sadech

Popis

Máme tu jedinečnou příležitost pro vás – moderní rodinný dům s úchvatnými možnostmi. Tento moderní dům je obklopen nádherně vzrostlou zahradou, která vytváří oázu soukromí a klidu. Nachází se v malebné obci Nové Sady, jen 2 km od Velké Bíteše.

Tento majestátní dům zaujme svým prostorovým rozvržením, které se dělí na dvě křídla spojená elegantní předsíní. A co víc, rozlehlá terasa s bioklimatickou pergolou vás přivítá ke společným chvílím a relaxaci pod širým nebem.

Vstupujeme do levého křídla, kde se otevírá impozantní obývací pokoj s panoramatickým oknem, jež nabízí neodolatelný pohled do nádherně upravené zahrady. Prostor je propojen s jídelním koutem a prostornou kuchyní s praktickým špajzem. Navíc zde najdete pracovnu pro vaši tvořivost a ložnici s vlastní koupelnou a toaletou. V pravém křídle domu jsou pak umístěny další dva pokoje, koupelna a toaleta – vše pro vaši pohodlnou a komfortní bydlení.

Jedinečnost tohoto domu je zvýrazněna tím, že téměř z každé místnosti můžete vykročit na udržovanou zahradu nebo prostornou terasu s úchvatným výhledem na malebné jezírko. A to ještě není vše – zahrada vás zve do své náruče a vstupem do velkorysé zahradní místnosti, kde snadno uložíte veškeré potřebné náčiní pro domácnost i údržbu zahrady.

Tento exkluzivní dům byl dokončen v roce 2018 a jeho exteriér ohromuje svým jedinečným a poutavým designem. Velká okna nesou do interiéru záplavu světla a otevírají nádherné výhledy na venkovní terasy a zahradu. Moderní a prostorná kuchyně je vybavena špičkovými spotřebiči, abyste měli vše, co potřebujete, po ruce.

Toto je nejen dům, ale skutečný domov. Místo, kde se skloubí moderní elegance s přírodou a kde každý den může být zážitkem. Nechte se okouzlit tímto klenotem a zažijte život ve svém vlastním ráji.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nových Sadech (okr. Žďár nad Sázavou).