Prodej pozemku pro bydlení, Dvorce, Údolí, 41279 m2

Údolí, Dvorce

16 800 000 Kč
/za nemovitost
Pro výstavbu resortu 31 rekreačních domů
Hypotéka od 80 064 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaÚdolí, Dvorce
ID1016066222
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti41279 m2
Elektřina230V
TopeníLokální elektrické
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Dvorcích

Popis

Předmětem nabídky je soubor pozemků v Moravskoslezském kraji, katastrálním území Dvorce u Bruntálu, obci Dvorce části Údolíčko. Pozemky tvoří uzavřený celek, jsou obklopeny lesy, leží v blízkosti vodních nádrží Slezská Harta a Kružberk, lázeňských destinací, měst Opava, Olomouc, Ostrava a mnoha dalších vyhledávaných turistických a volnočasových cílů.

Dle platného územního plánu obce jsou všechny pozemky zařazeny do ploch hromadné rekreace (RH), kde se předpokládá realizace staveb a zařízení určených pro rekreaci.

V souladu s územním plánem je vypracovaná studie záměru vybudovat na předmětných pozemcích kompaktní rekreační celek. Celý projekt je navržen tak, aby veškeré hlavní a vedlejší stavby byly postaveny s minimalizací zásahů do vzrostlých stromů a přírody a vytvořily tak unikátní ucelený prostorový areál, resp. resort. V resortu je navrženo 31 nízkoenergetických rekreačních objektů s dispozicí 3+kk ve dvou modifikacích, které tvoří uzavřené protilehlé linie a vybudování kompletní infrastruktury pro rekreační bydlení se statusem rekreační zóny (biotop, sportoviště, relax zóna…).

Studie byla vytvořena v souladu se záměry rozvoje obce.

Více informací u makléře.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dvorcích (okr. Bruntál).