Prodej pozemku, Herálec - Český Herálec, 9774 m2

Český Herálec

6 490 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 30 929 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaČeský Herálec
ID52405
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti9774 m2

Origo partneři v Herálci

Popis

Nabízíme Vám velmi zajímavou investiční příležitost - pozemek pro developerský záměr.

Prodej krásného rovinatého pozemku s výhledem do krajiny, o velikosti 9774 m2, který se nachází u nové zástavby v obci Herálec – okres Žďár nad Sázavou v kraji Vysočina, část Český Herálec. Jedná se o lokalitu v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, poblíž Železných hor.

Pozemek parc. č. 490/2 v k.ú. Český Herálec je veden jako trvalý trávní porost a v územním plánu Herálec je zařazen do zastavitelné plochy pro bydlení v rodinných domech. Je tedy ideální pro výstavbu několika rodinných domů. Další variantou je výstavba jednoho rodinného domu a rozprodej pozemků s velkým výnosem po rozparcelování. Veškeré inženýrské sítě jsou přivedeny k hranici pozemku.

Obec Herálec se nachází 13 km od Hlinska, 5 km od Svratky a cca 17 km od Žďáru nad Sázavou. V samotné obci je základní občanská vybavenost – pošta, potraviny, základní a mateřská škola, dětské a workoutové hřiště, fotbalové hřiště a tenisový kurt, či kulturní dům. Okolní příroda umožňuje krásné procházky nebo třeba vyjížďky na kole. V letních měsících se můžete rekreovat u dvou rybníků Haťák a Šantrůček. Nedaleko je i rybník Velké Dářko, který je oblíbeným místem pro rybáře, ale také pro rekreační aktivity jako jsou například koupání, windsurfing, vodní lyžování, jízda na šlapadlech, člunech či kajacích.

K dispozici ihned.

Budeme se těšit na prohlídce

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Herálci (okr. Žďár nad Sázavou).