Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Dolní Chabry, Doksanská, 1495 m2

Doksanská, Praha, Dolní Chabry

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Cena na vyžádání.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaDoksanská, Praha, Dolní Chabry
IDN10522
Plocha nemovitosti1495 m2

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Hledáte investici, nemovitost pro vlastní bydlení či jen ochranu Vašich peněz před inflací? Máme tu pro Vás unikátní příležitost v rámci prodeje stavebního pozemku v Praze 8, katastrálním území Dolní Chabry. Pozemek je veden jako orná půda s parcelním číslem 294/15, ovšem byl vyřešen novým platným územním rozhodnutím k výstavbě rodinných domů, včetně dopravního napojení a inženýrských sítí.

Pozemek vyniká především svou klidnou lokalitou, která Vám zajistí příjemné bydlení s rychlou dostupností do centra Prahy, blízkostí městské hromadné dopravy a především také metra linky C. Dále se zde nachází mnoho příležitostí pro procházky v lesích, Doksanském a Čimickém údolí, či příjemné relaxování v přírodě, stezky pro jízdu na kole atd. Urbanistické řešení zástavby je velmi dobře navazující a celistvé.

K benefitům pro zájemce o bydlení na tomto místě bezpochyby poslouží dostupné mateřské a základní školy v místě, střední a vysoké školy v blízkém okolí, zdravotnické služby, obchodní centra a bohatá nabídka sportovního a kulturního vyžití.

To vše udává jedinečnost této nemovitosti, kterou Vám rádi blíže představíme na prohlídce. Podrobnosti o lokalitě a cena budou se zájemci komunikovány v rámci osobního jednání.

S případnými dotazy či žádostí o bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

V případě potřeby pro Vás rádi zajistíme nejvýhodnější formu financování této nemovitosti. Číslo zakázky: 10522

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze.