Pronájem výrobních prostor, Městec Králové, T. G. Masaryka, 989 m2

T. G. Masaryka, Městec Králové

79 Kč
/za metr čtvereční / měsíc
+ energie a služby
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaT. G. Masaryka, Městec Králové
ID2243
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná989 m2
Typ objektuPřízemní
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Městci Králové

Úklidové služby

Popis

Pronajmeme jako celek bývalý areál and #34;Drupol and #34;, výroba, sklady, Kanceláře, velké venkovní plochy v Městci Královém, poblíž exit D11 Poděbrady. Celkem cca 1450 m2 ploch.

Velikost výroby/skladů : 989 m2 - cena 79 ,-Kč/m2/měsíc,
Velikost Prodejny a admin. prostor : 190 m2 - cena 120,-Kč/m2/měsíc,
Ostatní - šatny, WC, sprchy a zázemí : cena 35,-Kč/m2/měsíc,
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prostory ve velmi dobrém stavu, probíhá modernizace, malování a celková příprava pro další využití. Haly v patře spojeny nákladním paletovým výtahem - viz plánek. Přízemní haly částečné vzájemně propojené a samostatně přístupné z nákladního dvora. 2x Příjezd z hlavní komunikace pro nákladní dopravu. Prodejna s výlohami v čele objektu. Vrátnice při vjezdu do areálu. Dále v čelní víceúčelové budově se nachází administrativní prostory a Sociální zázemí pro větší počet osob. Šatny u sprch samozřejmostí. Vytápění plynové (přípojka), radiky, rozvody 220/380V, 126 A, Haly mají vlastní el. Rozvaděče. Dále instalován rozvod and #34;užitkové vody and #34; a and #34;stlačeného vzduchu and #34; (kompresor). Vodovodní přípojka ( město ) a 2x vlastní studna - vše plně funkční. Napojení na O2, Internet - k dispozici.. Parkování na rozsáhlém technickém dvoru. V areálu instalován bezpečnostní Kamerový systém.
--------------------------------------------------------------------------------------
Nájem možný po dokončených opravách - od 08.2023 - dlouhodobě jako celek. Vstřícné jednání - možno vstoupit do individuálních úprav.
----------------------------------------------------------------------------------------
ARCHA - průmyslová kancelář,
Pavel Černý - 608 827 778
archa.sklady@seznam.cz
www.archacs.cz

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu výrobních prostor v Městci Králové.