Pronájem bytu 2+1, Praha - Malá Strana, Vlašská, 94 m2

Vlašská, Praha, Malá Strana

38 000 Kč
/za měsíc
včetně provize, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVlašská, Praha, Malá Strana
IDV3384
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná94 m2
Patro1.
VlastnictvíOsobní
Plocha zahrady14 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Evidenční číslo / ID zakázky: V3384

**Bez provize realitní kanceláři**

Máme pro Vás pěknou nabídku krásně zařízeného bytu 94 m2 v italském stylu.
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu luxusní byt 2+1, který se nachází v přízemí cihlového domu v ul. Vlašská, Praha 1 - Malá Strana.

Byt o celkové ploše 94 m2 se skládá z velkého obývacího pokoje s jídelnou, plně zařízené kuchyní, ložnici, luxusní koupelny, vestavěné šatny a komory. Byt je plně vybavený a je vhodný pro 2 dospělé osoby. Vchod do bytu je možný z malé soukromé zahrady o velikosti 14 m2, situované směrem do společného dvora se stromy a kašnou. Dále vchod pokračuje do velké vstupní haly 14 m2 s renesančními klenbami. Z haly se dostáme do obývacího pokoje, který směruje do jídelny o rozměru 40 m2 s dvojitými renesančními klenbami. V obývacím pokoji je umístěna rozkládací pohovka pro dvě osoby, satelitní TV. Dále v bytě je pěkná kuchyň, komora, ložnice 15 m2 a šatna. Ložnice se nachází vstup do nádherné koupelny s kulatou vanou.

Výborná poloha v srdci Malé Strany kombinuje a dopravní dostupnost s vynikajícími rekreačními možnostmi. Velmi dobrá dostupnost vzhledem ke své poloze v centru města, především tramvajemi a rychlým přiblížením ze stanice metra „A“ Malostranská. V okolí je mnoho kaváren, klubů a restaurací, několik menších obchůdků a večerek, pro větší nákupy je nejblíže nákupní centrum Nový Smíchov. Zároveň jste rychle napojeni na systém vnitřního dopravního okruhu Prahy a svižně se dostanete na všechny hlavní trasy. V přilehlých ulicích je zavedený pražský systém parkovacích zón a rezidenti mají nárok na parkovací karty.

Měsíční nájemné: 38.000,- Kč + 2.500,- Kč poplatky.
U této nabídky není provize pro realitní kancelář.
Byt je volný a připravený k nastěhování ihned. Domácí mazlíčci jsou vítané.
Vřele doporučujeme prohlídku.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
https://www.sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!