Prodej bytu 2+1, Sokolov, Závodu míru, 54 m2

Závodu míru, Sokolov

1 880 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 8 960 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZávodu míru, Sokolov
IDN00985
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná54 m2
Patro4. z 4
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha54 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Sokolově

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o velikosti 54m² v Sokolově.


BYT:
Slunný byt, který se nachází ve 4.patře panelového domu, je částečně v původním zachovalém stavu. Jedna místnost, která nyní slouží jako ložnice je po rekonstrukci – je zde nová plovoucí podlaha, štuky a výmalba. I když byt nevyžaduje nutnou rekonstrukci, věřím, že někteří noví majitelé uvítají původní stav bytu a možnost upravit si, či opravit interiér dle svých představ. Součástí bytu je i sklep a společný balkon.


DŮM:
Dům je kompletně zrevitalizovaný. Společné prostory jsou čisté a udržované. V domě je naprostý klid a prostory chodby a sklepů jsou monitorovány kamerami. Okolí domu je plné zeleně. Parkování je přímo u domu, nebo na nedalekém odstavném parkovišti.


LOKALITA:
Bytový dům se sice nenachází v centru města, ale lokalita nabízí spoustu jiných předností. V těsné blízkosti je koupaliště, cyklostezka a relaxační a sportovní park Areál zdraví. Cyklostezka vede mj. k přírodnímu koupališti Michal, které je vzdálené 30min pěšky.
V okolí domu je opravdu hodně parkovacích míst a pokud nemáte auto, tak dům se nachází na pravidelné trase MHD a zastávka je přímo u domu. Dálnice D6 je vzdálená 800m, kudy se pohodlně dostanete za 15min do Karlových Varů, či Chebu. Za 5 minut dojdete do obchodu Penny a za 10min do Nákupního centra Michal. Škola a školka jsou také vzdálené do 10ti min chůze.


NÁKLADY:
Náklady na bydlení jsou velmi nízké.

V ceně je již zahrnuta provize RK a veškerý právní servis.


V případě zájmu volejte, či pište

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Sokolově.