Prodej rodinného domu, Nové Strašecí, Karlovarská, 119 m2

Karlovarská, Nové Strašecí

4 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 493 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKarlovarská, Nové Strašecí
ID022-NP02677
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná119 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy138 m2
Plocha nemovitosti134 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Novém Strašecí

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Novém Strašecí, který prošel rekonstrukcí a dostavbou v roce 1995. Tento dům nabízí pohodlné bydlení na dvou podlažích. V přízemí najdete plně vybavenou kuchyň s kuchyňskou linkou, do které se vchází přes chodbu s vestavěnou skříní, útulný obývací pokoj, koupelnu s vanou, samostatnou toaletu a komoru. V patře, kam se dostanete po dřevěném schodišti, jsou umístěny čtyři světlé pokoje.
Z obývacího pokoje se dostanete do zimní zahrady, odkud máte vstup na příjemnou zahrádku s pergolou, ideální pro relaxaci a posezení venku. Dům je částečně podsklepený a zateplený, což zajišťuje komfortní bydlení po celý rok. Podlahy v domě jsou kombinací dřeva a dlažby, a topení zajišťuje plynový kotel. Elektrický bojler zajišťuje ohřev vody.
Dům je napojen na veškeré sítě včetně elektřiny, plynu, vodovodu a kanalizace. Nachází se na hlavní silnici v Novém Strašecí, což zajišťuje snadný přístup ke kompletní občanské vybavenosti a zároveň k přírodě v okolí. Nedaleko domu je zastávka autobusu s přímým spojením do Prahy (metro Zličín), Rakovníka a Kladna. Výborné dopravní spojení s Prahou a Karlovými Vary díky blízkosti dálnice D6 a vlakového spojení do Kladna a Rakovníka.
Energetický štítek je v procesu zpracování. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Strašecí.