Prodej činžovního domu, Kralupy nad Vltavou, sídl. U Cukrovaru, 398 m2

sídl. U Cukrovaru, Kralupy nad Vltavou

17 900 000 Kč
/za nemovitost
Cena k jednání
Hypotéka od 85 306 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresasídl. U Cukrovaru, Kralupy nad Vltavou
ID98
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná398 m2
Patro1.
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy469 m2
Podlahová plocha398 m2
Plocha zahrady318 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Popis

Prodej komerčního objektu s možnou přestavbou na bytový dům s 5 NP pro 14 a více bytů v obci Kralupy n.Vlt.
Nabízíme Vám výhradní zprostředkování prodeje komerčního objektu v centru obce Kralupy nad Vltavou, sídliště Cukrovar, postavené na pozemku o celkové výměře 787 m2. Současná zastavěná plocha budovy činí 469 m2 a užitná plocha 398 m2. Součástí objektu je další pozemek o výměře 318 m2, který tvoří parkovací stání a venkovní uzavřená zahrádka, která je součástí aktuálně funkční prosperující restaurace s kuchyní. Uvnitř budovy je také pronajatý kout pro sázkovou kancelář. U budovy je k dispozici veřejné bezplatné parkoviště. Jedná se o výbornou investici na další pokračování současného provozu nebo také pro jiné komerční služby.
Dle územního plánu je objekt možné využívat na současnou podnikatelskou činnost nebo sklady, kanceláře a rovněž je povolena přestavba na bytový dům s podzemním parkovacím stáním se třemi nadzemními podlažími. Na stavebním úřadě je již schválená územní studie a aktuálně je v přípravě projektová dokumentace na bytový dům, kterou majitel budoucímu kupujícímu pomůže vyřídit a dokončit ke stavebnímu povolení. Veškerou další dokumentaci k územní studii zašleme na vyžádání emailem. V současně době je možné na budově vystavět 6 nových bytů bez nutnosti dokládání nové územní studie a nových parkovacích míst.
Přízemní objekt byl postavený v roce 1981 z cihel zn. Porotherm o tloušťce 45 cm, je zateplen polystyrenem o šířce 10 cm. Budova je napojena na veřejnou kanalizaci, městský vodovod, plyn a elektřinu 230 a 400 V a je vytápěna dálkovým horkovodem. Je zde k dispozici zrekonstruovaná klimatizace a vzduchotechnika. Dispozice zrekonstruovaného objektu nyní tvoří velká prostorná restaurace s barem, uzavřená sázková kancelář, kuchyně s dalšími povinnými místnostmi dle hygienických norem, pánské a dámské toalety, WC pro personál aj. skladovací místnosti.
V Kralupech je k dispozici veškerá občanská vybavenost: mateřské školky, základní školy, obchody, supermarkety, zdravotní středisko, nemocnice, pošta, banky, společenská a sportovní střediska, aj. V centru města se nachází vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo a Hlavní nádraží a rovněž autobusové zastávky PID s dopravou na nejbližší metra Ládví, Letňany, Bořislavka.
Vyřízení úvěru vč. právního servisu zdarma. Cena k jednání 17 900 000,- Kč. Jako bonus prodávající se současným projektantem pomůže dokončit vyřídit stavební povolení na nástavbu bytových jednotek vč. případného vybourání/vyklizení interiéru stávajícího komerčního objektu.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Kralupech nad Vltavou.