Prodej bytu 2+kk, Praha - Záběhlice, Záběhlická, 41 m2

Záběhlická, Praha 10, Záběhlice

4 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZáběhlická, Praha 10, Záběhlice
ID20377
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná41 m2
Patro2. z 3
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha41 m2
Plocha nemovitosti41 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

V exkluzivním zastoupením Vám nabízím byt k prodeji, který je vhodný jako startovací i jako investiční - zajímavě dispozičně řešené 2+kk v 2. NP (bez výtahu) v cihlové zástavbě.

Byt se nachází v oblíbené lokalitě Praha 10 - Záběhlice, necelých 5 minut pěší chůze od známého sportoviště Hamr, které nabízí široké sportovní vyžití, (tenis, volejbal, squash, atd.), relaxaci (okolí rybníku, restauraci) či zábavu (dětský koutek, hřiště přímo u restaurace, v létě grilování). V okolí Hamerského jezera je i vinotéka a nově vybudovaná cyklostezka.

Dům má nové vstupní dveře, zvonky, poštovní schránky. Byt je situován do vnitrobloku, kde je výhled do terasovitých zahrádek a zároveň sousedí pouze jednou stěnou (v koupelně) s dalším obyvatelem domu. To zajišťuje dostatek soukromí a klidu.

V nemovitosti jsou nová plastová okna a plovoucí podlaha, vyjma koupelny a chodby, kde je položena dlažba.

Dispoziční řešení bytu je velmi příjemné - z chodby (dostatečně velké pro kolo či kočárek) se dostanete do koupelny společné s toaletou anebo do obývací části. Koupelna je vybavena atypickou vanou, pračkou a obklady jsou nové. Prosvětlený obývací pokoj je vybaven menší šatnou, kterou lze využít i jako spíž.

Z obývací části se dostanete přímo do kuchyně, která je tak trochu schovaná, ale přitom není oddělená dveřmi od obývací části. Kuchyň je vybavená plynovým sporákem a elektrickou troubou, připojení pro myčku je připraveno. Ložnice je samostatná a neprůchozí, přístupná pouze z kuchyně a s výhledem do zeleně.

Pár metrů od domu se nachází obchod s potravinami, autobusy 101 a 188, které Vás přímo dopraví na zastávky metra A (Strašnická), metra C (Pankrác). Zastávka tramvaje Chodovská je pěší chůzí do 10 minut. Občanská vybavenost se nachází v dostupné vzdálenosti cca 10 minut od domu.

Byt je vhodný pro jednotlivce (studenty), pár nebo rodiče s malým dítětem.

Po domluvě s majitelem může být vybavení bytu součástí prodeje.

Domluvte si prohlídku tohoto zajímavého bytu v příjemné a klidné lokalitě, těším se na Vás.

Vaše realitní makléřka Petra Novotná.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10.