Prodej rodinného domu, Velké Bílovice, 70 m2

Velké Bílovice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Info u realitního specialisty
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVelké Bílovice
ID51400
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná70 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy70 m2
Plocha nemovitosti156 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Velkých Bílovicích

Popis

Jste milovníky vína, krás jižní Moravy a rádi by jste chtěli vlastnit svůj vinný sklep?
V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji vinařský sklep s ubytováním a možností odkoupení vinohradu.
Sklípek se nachází v srdci sklepních uliček v ulici Rulandská ve Velkých Bílovicích, které tvoří samostatné vinařské městečko.
Objekt má k dispozici dvě patra, kde ve druhém patře je zřízen apartmán se dvěma pokoji, kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Na patře je dále technická místnost a prostorná chodba s posezením, kde můžete vychutnávat lahodná vína od velkobílovických vinařů.
Přízemí domu tvoří z převážné části prostorná garáž, kam se sváželo víno. Z této místnosti se schází do sklepa, který je připraven k vybudování příjemného posezení u sklenky vína.
Každý si tu přijde na své. Je zde mnoho památek a turistických cílů. Krásná krajina se spoustou cyklostezek a také nedaleké rybníky zejména pro rybaření. Dominantou Velkých Bílovic je kopec Hradištěk s kapličkou. V okolí se rozkládá velké množství vinic a 650 vinných sklípků.
Zvu vás na prohlídku této nemovitosti, kde si zamilujete místní autentickou atmosféru plnou tradic a výroby vína. Proto mne neváhejte kontaktovat a domluvit si termín prohlídky.
ID 51400

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Bílovicích.