Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary, Svahová, 78 m2

Svahová, Karlovy Vary

6 749 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 32 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSvahová, Karlovy Vary
ID841591
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná78 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Zamilujte se na první pohled do našeho nově rekonstruovaného bytu v srdci historických Karlových Varů. Tento byt byl navržen a přeměněn s nesrovnatelnou péčí a odborností ateliérem, který získal prestižní cenu poroty na Expo 2025 v Ósace. Každý detail, od nádherných kachlových kamen v obývacím pokoji, sloužících jako dekorace, až po vysoký výkon kotle Porotherm umístěného v chodbě, byl pečlivě zvažován, aby vytvořil harmonický celek, který se dokonale hodí do atmosféry okolní zástavby.

Nacházíte se jen krok od lázeňských lesů a pěší zóny na ulici T.G.M. - ideální místo pro relaxaci po náročném dni nebo pro procházky a objevování kouzel Karlových Varů.

Přebytečné vybavení? Ne s tímto bytem. K dispozici je prostorný sklep pro všechny vaše potřeby. A to ještě není vše. Dům je pečlivě udržován a bude pro vás tichým a klidným domovem.

Ať už hledáte nové bydlení, kde se každý den budete cítit jako na dovolené, nebo investiční příležitost, tento byt je perfektní volbou.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Karlových Varech.