Prodej bytu 3+1, Praha - Staré Město, Michalská, 98 m2 (ID: 1060335)

Michalská, Praha 1, Staré Město

15 850 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně provize RK.
Hypotéka od 75 536 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMichalská, Praha 1, Staré Město
ID7407
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná98 m2
Patro5. z 6
VybavenoČástečně
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha98 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný byt v osobním vlastnictví, o velikosti 98,4 m2 a dispozici 3+1, situovaný v atraktivní lokalitě Starého Města, v samém srdci Prahy s bohatou historií a atraktivním kulturním dědictvím. Blízkost všech hlavních turistických atrakcí a obchodních center zaručuje vysokou poptávku po pronájmu. Poloha bytu tak nabízí skvělý potenciál pro zajištění stabilního výnosu a rychlou návratnost investice.
Byt orientovaný na východ a západ se nachází v 5. nadzemním podlaží 6-podlažního domu z r. 1929 s novým výtahem, nad bytem se nachází téměř nevyužívané půdní prostory. Byt v dobrém udržovaném stavu disponuje částečným vybavením: kuchyňská linka s plynovým sporákem, digestoří a myčkou, komora (technická místnost) s plynovým kotlem, přípravou na pračku a policovým systémem, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Ohřev vody a vytápění jsou zajištěny kombinovaným plynovým kotlem. Okna dřevěná, na podlahách parkety, v užitkových místnostech linoleum a dlažba. Měsíční náklady - domovní poplatky včetně fondu oprav (2.460 Kč) aktuálně činí 4.770 Kč (2 osoby). Mimo jiné možnost kvalitního internetového připojení optickým kabelem. Vzhledem ke stáří budovy uvádíme energetickou třídu G (budova postavena před r. 1947).
K bytu náleží zděný sklep v rekonstruovaném suterénu, má plochu 6 m2 (nad rámec podlahové plochy bytu).
Nad bytem se nachází již jen společné půdní prostory, což zajišťuje klid a soukromí. Nabízí také zajímavý výhled na část historické Prahy.
V okolí se nachází veškeré potřebné služby, jako jsou obchody, restaurace, kavárny a veřejná doprava. Díky výbornému spojení se ostatními částmi města je tato nemovitost ideální pro ty, kteří chtějí využít všech předností života v centru hlavního města.
Ideální pro rodinu, ale pokud jste investor hledající zajímavou investiční příležitost, nemovitost na ulici Michalská je pro vás také to pravé. Neotálejte a kontaktujte nás pro bližší informace a domluvu termínu prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 1.