Prodej bytu 2+kk, Praha - Pitkovice, Pečárková, 132 m2

Pečárková, Praha, Pitkovice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPečárková, Praha, Pitkovice
ID05552
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná62 m2
Patro1.
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha132 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Terasa

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Klidné a komfortné bydlení v Pitkovicích

Vítejte v dokonalém útočišti v lokalitě Pitkovice! Tento úchvatný byt s jednou ložnicí je opravdovým pokladem, nabízejícím prostorný obývací pokoj s moderní kuchyní. S rozlohou 61,5 m2 a přízemním umístěním vás okouzlí zimní terasa 30 m2 se stavebním povolením, kterou můžete využít jako další pokoj pro hosty nebo jako fitness místnost a nádherná zahrada o rozloze 40 m2.

Vstupte a nechte se okouzlit okny od podlahy ke stropu, která propouštějí do bytu příjemné množství přirozeného světla. Světlá a vzdušná atmosféra vytváří klidný ráj, kde snadno zapomenete, že jste ve středu města.

Představte si, jak se probouzíte v tomto klidném útočišti, které je doplněno šatnou, abyste měli všechny své věci hezky uspořádané. Sklep je zahrnut v ceně a poskytuje dostatek úložného prostoru + parking.

Ale to není vše! Jen pár minut chůze od bytu se nachází úžasný sportovní komplex Aqua Palace, ideální pro aktivní trávení volného času. A pokud máte chuť na nákupy nebo potřebujete jet metrem, Westfield a stanice metra Chodov jsou jen krátkou 10 minutovou jízdou autem.

Bydlení zde znamená zažít to nejlepší z obou světů - pohodlí městského života spojené s klidem a pohodou mírumilovné čtvrti. Park Botič je také jen kousek odtud, nabízející zelený ráj pro relaxaci a venkovní aktivity.

Pro ty, kteří hledají harmonický životní styl v Pitkovicích, je toto to pravé místo. Nezmeškejte tuto úžasnou příležitost nazvat tento kouzelný byt svým vlastním!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze.