Prodej apartmánu, Vlčatín, 550 m2

Vlčatín

9 999 999 Kč
/za nemovitost
+ provize RK, včetně právního servisu
Hypotéka od 47 657 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaVlčatín
ID00361
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná550 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti105 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Výtah
Parkování

Origo partneři v Vlčatíně

Popis

Nabízíme prodej rodinného domu s kapacitou dvou třílůžkových a dvou čtyřlůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením, samostatně přístupný, částečně bezbatriérový apartmán s ložnicí a pokojem v otevřeném podkroví se 6 lůžky. Zahrada s grilem a venkovním posezením. Parkování na vlastním pozemku pro 4 automobily. CP pozemku 583m2 - v KN je celý pozemek veden jako zastavěná plocha a nádvoří.

V domě je dále velmi prostorné zázemí v podobě dvou kuchyní s plnohodnotným vybavením, společenská místnost a místnost s kulečníkovým stolem. Samostatná místnost pro uložení kol, zahrada s grilem a venkovním posezením.

Dům je napojen na veškěré obecní vodovod + má vlastní studnu s rozvodem užitkové vody, dále je dům napojen na elektřinu a plyn, kanalizace je svedena do jímky.

Doprava - 35min autem z Brna (30min z Jihlavy), zastávka vlakového spojení cca 300 m od domu, autobusová zastávka bezprostředně domu.

Shrnutí jedinečnosti objektu, ke kterému aktuálně slouží s čistým výnosem +/- 500.000,-Kč/rok (výnosnost lze jistě ještě značně ovlivnit s aktivním využíváním již zaplaceného rezervačního systému atp.):

Možnost ubytování o kapacitě 22 lůžek v samostatných pokojích s vlastním sociálním zázemím. Velká společenská místnost pro zábavu uvnitř (kulecnik, fotbalek, ping pong, šipky), dvě plně vybavené kuchyně, prostory vhodné pro teambuildingy, rodinné oslavy a srazy. V zimě využití krbu na dřevo ve společenské místnosti. Samostatná místnost pro uložení kol. Dvě samostatné plně vybavené kuchyně. Místní terén je vhodný pro nenáročnou cykloturistiku, běžecké lyžování a turistické výlety s dětmi. Pronájímá se převážně krátkodobě, je zde však možnost i dlouhodobého pronájmu apartmánu atp..

Více info. v RK.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje apartmánů v Vlčatíně.