Pronájem ubytování, Andělská Hora, 125 m2

Andělská Hora

Cena na vyžádání
/za měsíc
Včetně elektřiny, topení, vody a internetu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaAndělská Hora
ID20266
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná125 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti125 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Andělské Hoře

Popis

Nabízíme k pronájmu dva ubytovací prostory v blízkosti Karlových Varů, na Andělské hoře. Jedna se o nebytové prostory v bytovém domě upravené jako ubytovací zařízení. Kapacita je maximálně 14 lůžek.

Prostory se skládají ze dvou jednotek, které je možno užívat dohromady i odděleně. První disponuje 3 pokoji s kapacitou 10 lůžek a dále společnou kuchyní, koupelnou a 2 záchody. Druhá s kapacitou 3-4 osoby má jeden pokoj a také kuchyňku, sprchu a toaletu.

Prostory jsou pronajímané zařízené - kuchyně, lednice, pračka, postele, stoly, židle atd.

Cena, kterou bude nájemce hradit pronajímateli již zahrnuje energie a služby ( topení, elektřinu, vodu a internet). Cena odpovídá 4.500,- za lůžko. Prostory jsou ideální pro firmu k ubytování zaměstnanců.

Bezproblémové parkování je k dispozici před domem. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu ubytování v Andělské Hoře (okr. Karlovy Vary).