Prodej bytu 2+kk, Kolín - Kolín V, Chelčického, 73 m2

Chelčického, Kolín V

6 122 000 Kč
/za nemovitost
Vč. provize a právních služeb
Hypotéka od 29 176 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaChelčického, Kolín V
ID256-NP00588
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná80 m2
Patro4. z 5
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha73 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti65 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Kolíně

Úklidové služby

Popis

Chcete bydlet v klidné lokalitě nedaleko centra města? Nabízíme pro Vás krásný světlý byt 2kk s terasou, velkou komorou a šatnou v Kolíně, v klidné ulici, u parku a v zeleni. Byt se nachází v lukrativním cihlovém domě z.r. 2009 a patří k němu parkovací stání za automatickou bránou ve dvoře. Nabízí bezbariérový přístup ze dvora.

Do centra města i autobusové a vlakové nádraží se dostanete cca za 15 min chůzí, případně zastávka BUS je 150 metrů od domu. O hezký dům se SVJ výborně stará, klid a zeleň v jeho okolí a bezproblémové parkovaní zajistí pohodlné bydlení nedaleko centra města s kompletní občanskou vybaveností v pěším dosahu.

Byt je velmi světlý, prostorný a nabízí mnoho úložných prostor - velká předsíň 8 m2, komora v bytě 6 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu 32 m2, pokoj 15 m2 a šatna 6 m2. Celková užitná plocha je 80 m2 včetně kryté terasy 7 m2 a byt nabízí výhledy do zeleně ze všech oken.

Veškerá občanská vybavenost je v pěším dosahu, obchody, restaurace, lékárna, základní i mateřské školy a další je v okolí domu ve vzdálenosti několika málo minut chůze klidnými ulicemi, nádraží i centrum města je cca 10 minut chůze.

Doporučujeme pro klidné bydlení v krásném novém cihlovém domě se zelení v okolí a pohodlnou dostupností všech služeb. Zveme Vás na prohlídku, přijďte si dohodnout cenu a financování dle Vašich možností. Po dohodě kdykoliv.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Kolíně.