Prodej pozemku pro bydlení, Komařice - Pašinovice, 5707 m2

Komařice, Pašinovice

2 850 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 582 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKomařice, Pašinovice
IDJ09424
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti5707 m2
Elektřina230V, 400V
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus

Origo partneři v Komařicích

Popis

Ve výhradním zastoupení majitelky Vám nabízíme na prodej pozemek o celkové výměře 5 707 m² v obci Pašinovice, pouhých 15 km od Českých Budějovic. Dle územního plánu obce je pozemek z většinové části v "plochách bydlení". Je tedy vhodný pro výstavbu jednoho či více rodinných domů.

Přípojka elektrického napětí na hranici pozemku není. V tomto a příštím roce obec vybuduje i vodovod. Kanalizaci si budoucí majitel pozemku vyřeší čističkou odpadních vod.

Přímo k pozemku vede asfaltová obecní komunikace. Pozemek je mírně svažitý, slunný, orientovaný na jih.

Pašinovice jsou částí obce Komařice vzdálené cca 1,5 km. V nedaleké obci Římov naleznete veškeré potřebné občanské zázemí vč. služeb (MŠ, ZŠ, ZUŠ, obchod, sportoviště). Do nedalekých Novohradských hor to budete mít jen kousek a užijete si i blízkost Římovské vodní nádrže a okolní přírody.

Oceníte blízkost budoucího nájezdu na dálnici D3. Po dostavbě se dostanete autem do Č. Budějovic do 10 minut.

Pašinovice Vám poskytnou bydlení na venkově, poblíž krásné přírody. Jste ale zároveň cca 10-15 minut jízdy autem od krajského města i měst Kaplice, Trhové Sviny i Český Krumlov.

Některé realitní inzertní servery neumožňují přehrání videa, které je součástí inzerátu. Na vyžádání Vám ho rádi zašleme. Ve videu zmiňujeme i možnost koupit další pozemky a rozšířit tak celkovou výměru až na 15 477 m².
Tento konkrétní pozemek na prodej je ve fotografiích i ve videu uváděn jako "menší celek".

Na koupi pozemku Vám pomůžeme sjednat financování. Pokud máte zájem o více informací (inženýrské sítě, územní plán), nebo prohlídku, vyplňte prosím formulář u inzerátu. Dostanete odpověď s veškerými informacemi do 20 minut na e-mail, který uvedete. (Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta". Občas se tam e-mail může zatoulat.)

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Komařicích.