Prodej rodinného domu, Loštice, Trávník, 300 m2

Trávník, Loštice

6 250 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize RK
Hypotéka od 29 786 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTrávník, Loštice
IDN01883
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy203 m2
Plocha nemovitosti1475 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep

Origo partneři v Lošticích

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Exkluzivní prodej prvorepublikové vily se 2 nadzemními patry s okrasnou zahradou, ovocnými stromy, balkonem a prosklenou verandou v klidné části obce Loštic. Venkovní stání, dvojgaráž, sklep. Zastavěná plocha a nádvoří 203 m2, zahrada 1.272 m2. Dům je vytápěn plynovým kotlem. Voda a kanalizace obecní. Podlahy - dlažba, parkety, koberce. Dřevěné schodiště, dveře a zárubně z masivu. Vyjímečná vila s krásným výhledem, na slunném místě, která zajišťuje intimitu a klid díky vzrostlé zeleni a jehličnanům. Vynikající dostupnost, atraktivní lokalita s plnou kompletní vybaveností. Nemovitost lze využít jak pro bydlení, tak pro komerční účely. Volné ihned! Možnost financování naším hypotečním centrem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lošticích.