Pronájem kanceláře, Měchenice, Přístavní, 175 m2

Přístavní, Měchenice

36 000 Kč
/za měsíc
+ zálohy na služby
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPřístavní, Měchenice
ID257-NP00922
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná175 m2
Patro2. z 3
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti264 kWh/m2 za rok
OdpadČOV pro celý objekt
Výtah
Převod do OV

Origo partneři v Měchenicích

Úklidové služby

Popis

VELKOLEPÝ PROSTOR, TERASA, KLIMATIZACE, PARKOVÁNÍ, MOŽNOST SKLADOVÁNÍ
Pokud Vás již obtěžují dlouhé kolony při cestě do práce, oceníte však dobrou dostupnost do hlavního města a přímé spojení pro Vaše zaměstnance, případné parkování přímo před budovou bez městských zón, pak je tato nabídka možná právě pro Vás.

Nabízený prostor, o velikosti 175 m2, umístěný ve 2. nadzemním podlaží, je součástí polyfunkčního objektu v obci Měchenice na Praze-západ.

Přístup do patra je zajištěn samostatným vstupem ze zadní části objektu díky krytému schodišti, či prostřednictvím výtahu z boční části budovy. Nabízená plocha je složena ze dvou hlavních místností o ploše cca 109 m2 a 35 m2. Plocha větší místnosti může být rozdělena prosklenou stěnou na dvě menší. Součástí je prostorná kuchyňka/bar vybavená dvěma lednicemi, využitelná ke svému účelu, či jako prostor recepce. Celá nabízená plocha je dostatečně osvětlena denním světlem. Zázemí doplňuje celkem 5 sociálních zařízení včetně sociálního zařízení pro invalidy, místnost pro úklid, archiv a místnost pro umístění kopírek či šaten. Podlahovou krytinou je dlažba, vytápění zajišťuje podlahové topení prostřednictvím tepelného čerpadla, prostory disponují vzduchotechnikou, klimatizací, k dispozici je internet. Dvě klimatizační jednotky zajišťují nejen příjemné prostředí v letních měsících, ale slouží i jako záložní zdroj tepelného čerpadla.

Celý prostor doplňuje velkolepá terasa o velikosti cca 114 m2 s výhledem na Vltavu a skalnatý masiv vypínající se nad jejím korytem. Terasa je využitelná jako doplňkový prostor např. pro vystavení zboží, či pro obchodní schůzky s výhledem na Marinu Měchenice a řeku Vltavu. Využít se lze i markýzu, která zastíní prostor terasy, ale i vlastní nebytovou část objektu.

Vzhledem ke koncepci celého polyfunkčního domu, kde jsou umístěny i bytové jednotky, je vhodným typem podnikání:
- administrativní činnost, redakční či inzertní činnost,
- malá prodejna, půjčovna, montážní prostor, učebna, výdejna, cestovní kancelář či dílna,
- ateliér či výstavní síň,
- jednoduchá malovýroba, tzn. podnikání bez hlučných zařízení,
- skladovací prostor je možné zřídit na přilehlých parkovacích plochách.

Parkování je předmětem domluvy dle typu podnikání.

Objekt je dostupný nejen po štěchovické silnici, ale i po Vltavě, před objektem se nachází Marina Měchenice.

Energetický štítek je vyhotoven dle Vyhlášky č.264/2020 Sb. v kategorii E (díky instalaci bojlerů do bytových jednotek domu, bez nichž by odpovídal kategorii D).

Obec Měchenice se nachází na jižním výjezdu z Prahy směr Slapy, podél levého břehu řeky Vltavy a asi 2 km pod jejím soutokem se Sázavou. Díky blízkosti hlavního města a dobré dopravní dostupnosti jsou Měchenice svou polohou vhodným místem pro podnikání.
Přímé spojení autobusem na metro "B" Smíchovské nádraží, Praha - Zbraslav, vlakové spojení Praha - Hlavní nádraží.

Pro více informací mne prosím kontaktujte. Těším se na Vás u prohlídky nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Měchenicích.