Prodej bytu 2+kk, Jince, Slavíkova, 70 m2

Slavíkova, Jince

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Info u realitního specialisty
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSlavíkova, Jince
ID50578
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná70 m2
Patro1. z 3
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
Sklep

Origo partneři v Jincích

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Zámecké Zahrady Jince
Unikátní, moderní, rezidenční projekt, který dává nový život a smysl původnímu baroknímu zámku.
V nabídce jsou byty o dispozici 1kk až 3+1 (od 46 m2 až po několikapodlažní rozlehlé lofty s podlahovou plochou 120 m2).

Uvedená cena zahrnuje variantu bytu ve finálním provedení. Součástí je prostorný sklep.
K bytu je možné dokoupit venkovní parkovací stání (172 500 Kč).

V areálu projektu na Vás čeká krásná zámecká zahrada, altány pro grilování, mycí box na kola, optické internetové připojení s rychlostí až 2Gb/s, anebo vlastní studna.

Plánované dokončení je v prosinci roku 2026.

Jince nabízí veškerou občanskou vybavenost města, obchody, sportoviště, úřady, školy, a hlavně blízkost překrásné přírody brdských lesů i kulturních památek. Víkendové výlety se stanou dostupnější i díky množství cyklostezek a turistických tras.

Pracujete či studujete v Praze nebo v Plzni? Dopravní dostupnost je více než příznivá, Jince se nacházejí téměř přesně mezi Prahou a Plzní – autem na dálnici, vlakem přímo na Hlavní nádraží v Praze, anebo autobusem na Dobříš a do Příbrami.

Více slov, dle mého názoru, netřeba. Neváhejte mě kontaktovat, veškeré dotazy rád zodpovím, případnou prohlídku objektu zařídím.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Jincích.