Prodej rodinného domu, Dolní Nivy, 270 m2

Dolní Nivy

2 480 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 11 819 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDolní Nivy
IDN1810
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná270 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy268 m2
Podlahová plocha270 m2
Plocha nemovitosti2036 m2
Plocha zahrady1768 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Parkování

Origo partneři v Dolních Nivách

Popis

Nabízíme ke koupi velký rodinný dům, který se nachází na klidném místě v obci Dolní Nivy na úpatí Krušných hor. Jedná se o starší, částečně podsklepenou stavbu se dvěma plnohodnotnými podlažími, která je zastřešena sedlovou střechou.
V prvním nadzemním podlaží se nachází kuchyně a obývací pokoj. Každá z těchto místností má podlahovou plochu více než dvacet metrů čtverečních. Dále je v prvním nadzemním podlaží koupelna a toaleta. Dalším prostorem v tomto podlaží je kotelna a garáž. Ve druhém nadzemním podlaží jsou celkem čtyři obytné pokoje, přičemž i zde má každá z těchto místností přes dvacet metrů čtverečních plochy. I v tomto druhém nadzemním podlaží je toaleta. Dispoziční uspořádání místností a hlavně umístění schodiště umožňuje vybudovat v domě dvě samostatné bytové jednotky. Další obytné prostory je možné vybudovat v půdním prostoru.
Dům je vytápěn ústředním topením s kotlem na tuhá paliva, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler o objemu 125 litrů. Do domu je zaveden obecní vodovod. Jako další zdroj vody lze využít vydatnou studnu nacházející se na zahradě v blízkosti domu. Přípojka zemního plynu je vybudována na hranici pozemku. Kanalizace je svedena do septiku. Do domu je zavedena elektrická energie 230/400 V.
Přístavba k samotnému domu nyní slouží pouze jako stodola, avšak nabízí se zde možnost vybudovat zde například dílnu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Nivách.