Prodej rodinného domu, Březník, 437 m2

Březník

3 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBřezník
ID144-NP02683
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná437 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuRohový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy309 m2
Plocha nemovitosti403 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadSeptik, Jímka
Převod do OV

Origo partneři v Březníku

Popis

Vstupte do kouzelného světa historie a možností s naším jedinečným nabízeným rodinným domem s hostincem v malebné obci Březník. Tato majestátní budova, která poprvé povstala v roce 1929, byla následně v roce 1973 nádherně rekonstruována, dostavěna a modernizována. Ať už jste milovníkem zářících vzpomínek nebo chcete oživit toto místo svými vizemi, tato nemovitost je připravena na nové kapitoly svého života.

Už z dálky vás okouzlí dvoupodlažní architektura s nádechem minulosti. Prostorem pro vaše sny je zde nejen vlastní podzemní sklep, ale také přízemí, kde vás přivítá výčep, kuchyně, sál pro společné okamžiky a moderní kotelna.

Velkolepý byt 3+1 sám o sobě nabízí moře prostoru a světla, které vás objímá. Prostor je prošpikován terasou, která zvou k relaxaci na čerstvém vzduchu. Z pavlače vstoupíte do tří pokojů, které jsou jako stvořené pro vaše sny a myšlenky.

Tato majestátní nemovitost je napojená na sítě, jako jsou vodovod, plynovod, kanalizace a elektrická síť. Dvě plynová kotle, jeden pro hostinec a druhý pro samotný dům, zajišťují vytápění s ohledem na efektivitu. V bytě můžete taktéž vychutnat atmosféru z krbových kamen.

Tato nemovitost přetéká možnostmi. Je to perfektní kombinace pro podnikání a bydlení, anebo může sloužit jako ohromující penzion. Stav budovy je skvělý, a díky průběžné údržbě, si zachovává svůj lesk.

Obec Březník, která obklopuje tuto nemovitost, nabízí kompletní občanskou vybavenost, čímž dodává životu nový rozměr pohodlí. Přijďte a prozkoumejte všechny možnosti, které tato nemovitost nabízí – zveme vás na cestu do minulosti a do budoucnosti v jednom kouzelném balení.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Březníku.