Prodej bytu 3+1, Praha - Staré Město, Konviktská, 80 m2

Konviktská, Praha, Staré Město

12 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 61 716 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKonviktská, Praha, Staré Město
IDSP72
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná80 m2
Patro1.
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Realitní kancelář Makers Reality nabízí k prodeji moderní a kompletně klimatizovaný byt 3+1 (80 m2) v osobním vlastnictví v historickém centru Prahy v blízkosti Karlova mostu.
 
Jedná se o vynikající nabídku nejen pro bydlení budoucích majitelů, ale i jako investiční příležitost.
Byt lze díky své poloze v centru města pronajmout krátkodobě s vyšší návratností investice než při dlouhodobém pronajímání.
V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který vám naši odborníci individuálně přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.
 
Bytová jednotka s podlahovou plochou 80m2 se nachází v 1 patře cihlového domu s výtahem po rekonstrukce. Interiér tvoří velká kuchyň s moderním, plné vybaveným kuchyňským koutem včetně kvalitních elektrospotřebičů. Z prostorné chodby dostanete do první ložnice která má velkou manželskou postel a samostatnou klimatizační jednotku, z chodby dále dostanete do samostatného WC a velké koupelny s vanou. Obývací pokoj má výhled do klidně Konviktské ulici, z obývacího pokoje dále dostanete do druhé ložnici s klimatizační jednotkou. K bytu náleží sklepní koje v suterénu. Bytová jednotka se prodává včetně Italského luxusního nábytku z masivu a vybavení.

Byt je umístěn v klidně ulici, v pěší vzdělanosti se nachází Karlův most (400m) , Václavské náměstí (500m), Staroměstské náměstí (600m). Kousek od domu stanici metra Národní třída a Václavské náměstí.

Uvedená cena nezahrnuje provizi realitní kanceláře ve výši 3 % + dph v zákonné vyšší.
V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který vám naši odborníci individuálně přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.

Jelikož není známa energetická třída PENB, v souladu se zákonem uvádíme energetickou třídu G

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 1.