Prodej obchodního prostoru, Český Těšín, 400 m2

Český Těšín

6 500 000 Kč
/za nemovitost
cena na dotaz
Hypotéka od 30 977 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaČeský Těšín
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná400 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Českém Těšíně

Popis

Naše společnost si Vám dovoluji nabídnout možnou koupi dvou nemovitostí v Českém Těšíně na velmi strategickém místě, kde je velký počet obyvatel díky tomu, že se jedná o lokalitu v zástavbě rodinných domů i domů panelákových a kousek od obchodní zony.
Pro podnikání čehokoliv, stojících vedle sebe, které jsou nyní a již dlouho dobu využívány jako Restaurace, cukrárna – jedna budova a druhá budova slouží jako výrobna se zázemím pro zaměstnance. Restaurace s cukrárnou jsou o rozloze 132 m2 a jsou rozděleny na část Restaurace a zvlášť cukrárna se samostatnými vchody. Před touto budovou je letní posezení s grilem se zhruba až 150 místy. V Restauraci se dají pořádat různé společenské akce. Nemovitosti se dají využít i k jiné podnikatelské činnosti, kde například v budově Restaurace může mít nový majitel jakoukoliv firmu či prodejnu /byť je kolaudováno jako Restaurace a výrobna / a v druhé budově / RD / bydlet.
Obě nemovitosti lze využít také například pro provozovnu sociálních služeb, rehabilitační centrum, veterinární ordinace apod.
RD má celkovou výměru cca 296 m2 a je podsklepen. Celková výměra pozemku je cca 850-900 m2, a budovy jsou vytápěny plynovými kotly a jsou napojeny na veškeré IS.
Prodej jen jako celek, nedá se zakoupit zvlášť. Vzhledem k tomu, že nemáme k dispozici štítek energetické náročnosti, uvádíme dle zákona třídu G.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Českém Těšíně.