Prodej činžovního domu, Plzeň - Doubravka, Zábělská, 273 m2

Zábělská, Plzeň 4

14 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 69 103 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZábělská, Plzeň 4
ID7489
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná273 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Plocha budovy122 m2
Plocha nemovitosti182 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Prodej činžovního domu se 4 jednotkami, které jsou v pronájmu (3 byty, 1 nebytový prostor), v městké části Doubravka, v Plzni.
Dům je plně obsazen stálými nájemníky.
Plocha domu 273,3 m2. Dům je zateplen, má novou fasádu, plastová okna s izolačními dvojskly, solární panely FTV na střeše domu. Dům je po rekonstrukci - podlahy, štuky, rozvody vody, odpady, ve 2 bytech nové koupelny, 3 byty mají novou kuchyň. Jeden byt je kompletně zařízen. Dále je zde zcela nová elektroinstalace, včetně skříně pro jističe, dále rozvody pro slaboproud, wifi, nový Intercom (pro 4 byty + rezerva).
Dům disponuje zahradou ve vnitrobloku, ta je také po rekonstrukci, nová dlažba, plot, krycí síťovina na plotu, okrasné dřeviny, několik vzrostlých stromů, rybíz, angrešt. Na zahradě je i okrasné jezírko, slunečník či zahradní nábytek.
Dům je členěn do 3 podlaží a podkroví. V 1.PP jsou sklepní místnosti. V 1.NP, 2.NP a podkroví domu jsou vybudované 4 jednotky, celkem o výměře 28, 36, 57 a 53,5 m2. Vstupy do bytů mají bezpečnostní a protipožární dveře. Společné prostory tvoří dřevěné schodiště a obložené zábradlí, jednotlivé schody mají nášlapy. V domě jsou v mezipatrech dvě komory.
Byt č.1 (1+kk) má krb a samostatný komín, je členěný na koupelnu+WC a pokoj s kuchyní.
Byt č.2 (1+1) má okna orientovaná do zahrady, skládá se z předsíně, zádveří, kuopelny+WC, kuchyňky a pokoje.
Byt č.3 (2+kk) má velkou kuchyňskou linku a okna na obě strany.
Byt č.4, resp. nebytová jednotka je s balkonem velikosti 3,6 m2, na jižní stranu a do vnitrobloku - zahrady.
1.PP je rozdělené na dvě části, první nabízí možnost vybudovat další nebytovou jednotku, (z poloviny na úrovni terénu zahrady) s velikostí kolem 35 m2.
Druhá část je rozdělena na 3 oddíly určené pro uložení věcí nájemníků a dále jako malá dílna.
Na střeše domu jsou instalovány solární panely - FTV umožňují příjem 60.000 Kč za rok + cca 20.000 Kč/rok od ČEZ.
Bližší informace o příjmech z nájmu, půdorysech nemovitosti a dalších detailech nemovitosti Vám rádi poskytneme. Je možno financovat hypotékou, kterou vám pomůžeme zajistit. V případě dotazů neváhejte kontaktovat makléře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Plzni.