Prodej rodinného domu, Skalice - Skalička, 184 m2

Skalice, Skalička

11 590 000 Kč
/za nemovitost
včetně právních služeb a provize RK
Hypotéka od 55 235 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSkalice, Skalička
IDN03014
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná184 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy128 m2
Plocha nemovitosti939 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Garáž
Terasa
Převod do OV
Bazén

Origo partneři v Skalici

Popis

Chcete bydlet v přírodě a kousíček od Hradce Králové? Pak právě pro Vás nabízíme k prodeji polovinu patrového dvojdomu o dispozici 4+kk s bazénem o vnitřní ploše 184 m2 + terasa se zimní zahradou 26 m2 + 2 balkony 10 m2 + garáž 20 m2 . Rodinný dům se nachází v obci Skalička (Skalice) vzdálené cca 10 minut od centra města Hradec Králové. Pozemek o celkové výměře 939 m2 díky své poloze poskytuje dostatek soukromí. Můžete relaxovat na zahradě s okrasnou skalkou, koupat se v krytém vyhřívaném bazénu nebo grilovat na slunné terase.
Dispozice: v přízemí je vstupní veranda, hala s vestavěnou skříní a úložným prostorem pod schody, technická místnost, prostorný obývací pokoj s kuchyní (46m2), koupelna se sprchovým koutem a toaletou, pracovna (pokoj). Z obývacího pokoje je francouzským oknem vstup do zimní zahrady a následně na terasu s krytým bazénem. Zimní zahrada se dá užívat i v zimě, je tam tepelný plynový zářič. Bazén se slanou vodou a filtrací je ohříván tepelným čerpadlem a má posuvné zastřešení.
V patře je prostorná světlá chodba se šatnou, technickou místností, velkou koupelnou (13m2) s krásným výhledem na zahradu, rohovou masážní vanou a balkonem, ložnicí (18m2) se vstupem na balkon, a dále pokoj (33m2), ve kterém je vybudováno obydlené patro a balkon.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě – elektřina, plynovod a vodovod, má vlastní ČOV. Vytápění je zajištěno ústředním topením (nový kondenzační kotel Vaillant, který má ovládání i přes Wi-fi v mobilu). V přízemí je garáž s vraty na elektrický pohon.
Dům je připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších investic. Výborná poloha obce zajišťuje dobrou dopravní dostupnost do Hradce Králové 8 km, je zde přímé autobusové spojení s HK každou hodinu. Je možné se do Hradce dostat i na kole po cyklostezce, která vede až přímo do centra. V blízkém okolí je Správčický rybník, který nabízí všechny aktivity týkající se zábavy - surfování, wakeboard a jízda na lodích, odpočinku a dobrého jídla. Financování zajistíme na míru. Doporučujeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Skalici (okr. Hradec Králové).