Prodej obchodního prostoru, Dobronín, 230 m2

Dobronín

4 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 590 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaDobronín
ID19178
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná230 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti230 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceBetonová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Dobroníně

Popis

Mám pro Vás mimořádnou příležitost investovat do nemovitosti a být součástí nádražního dění v Dobroníně. Stanice byla vybudována jakožto součást Rakouské severozápadní dráhy spojující Vídeň a Berlín, autorem univerzální podoby stanic pro celou dráhu byl architekt Carl Schlimp. A hned vedle této stanice v ulici Nad Valchou najdete tento objekt, který soukromý vlastník zrekonstruoval do moderního stylu.

Majitelé plánovali využívat prostory jako školící středisko s možností praktické výuky. Druhá možnost byla objekt využít jako e-shop s rampou pro nákladní vozidla, možností vykládky železničních vagónů u rampy.

Celý objekt má cca 230 m2 a je rozdělen na dvě hlavní části. První část má 160 m2, kde je položena dlažba a doplňuje ji krb. Druhá místnost má kolem 70 m2. Je zde litá podlaha a obnažený krov, který dodává místnosti velice originální nádech.

Topení je řešeno etážově, kde nově obložený krb je primárním zdrojem a následně retenční nádrž v patře. Topení je dále rozvedeno jako ústřední s panelovými radiátory v celé části objektu mimo skladovací prostory. Je zde položeno veškeré kanalizační potrubí a objekt je napojen na dostupné inženýrské sítě.

Pokud se chcete podívat na zajímavé místo pro podnikání, zvu Vás na prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Dobroníně.