Prodej rodinného domu, Ptýrov, 852 m2

Ptýrov

13 500 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 64 337 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPtýrov
ID49011
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná852 m2
Patro3. z 3
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti3450 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná
PlynIndividuální
TopeníLokální plynové
KomunikaceDlážděná
VodaMístní zdroj
Garáž
Parkování

Origo partneři v Ptýrově

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji původně zemědělskou usedlost s dlouholetou historií přestavěnou současným majitelem na školící středisko s ubytováním na pozemku o velikosti 3.450 m2. První písemné záznamy se dochovaly z roku 1600 a postupná přestavba byla zahájena v roce 1997. Čtyři zděné budovy nabízí celkem ca 850 m2 zastavěné plochy. Usedlost je vhodná pro pobytové kurzy, školení, teambuilding, svatební hostiny či jiné oslavy.
V hlavní budově se nachází v 1.NP vstupní hala, prostor se samoobslužnou kuchyňkou pro hosty, jídelna, školící místnost, profesionální kuchyň, koupelny s toaletou, skladové prostory, copy centrum, prádelna a dva pokoje. Přístup do vyšších pater je zajištěn po dřevěném schodišti. Ve 2.NP je umístěná druhá školící místnost, sociální zařízení a pokoje. Ve 3.NP jsou již jen pokoje. Celkem je k dispozici 5 dvoulůžkových pokojů a 9 jednolůžkových, všechny jsou vybavené vlastní koupelnou a toaletou. Budova je částečně podsklepená, ve sklepě jsou skladovací prostory a technické zázemí. Součástí budovy je zděná přístavba se samostatným vchodem sloužící jako přednáškový sál. Tento krásně zrekonstruovaný prostor je vhodný i pro oslavy a svatební hostiny.
Další budovou na pozemku je nově postavená zastřešená hala, kde je možné rozšířit kapacitu o ca 18 lůžek a další společný prostor. Projekt pro rozšíření je případně k dispozici. Z boku budovy je vybudovaná horolezecká stěna.
Na pozemku se dále nachází menší budovy využívané zatím jako skladovací prostory. Zde je možné vybudovat např. saunu či wellness. Umístění budov vytváří uzavřený komplex zajišťující soukromí.
Usedlost má vlastní kopanou studnu s dostatečným zdrojem kvalitní vody a zároveň je napojená na místní vodovod. Přípojka k obecní kanalizaci je připravená na pozemku. Vytápění budov je zajištěno plynem, na pozemku se nachází 2 zásobníky.
Prostorný pozemek je rovinatý, zatravněný a nabízí mnoho možností volnočasových aktivit.
Usedlost se nachází v samém centru obce. Obec Ptýrov je známá chovem koní a leží v blízkosti Mnichovo Hradiště, kde je zajištěna veškerá občanská vybavenost.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ptýrově.