Prodej bytu 5+kk, Praha - Černý Most, 90 m2

Praha, Černý Most

11 637 290 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 55 460 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPraha, Černý Most
IDVS163
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná90 m2
Patro5.
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Evidenční číslo / ID zakázky: VS163

Uvažujete o koupi investičních bytů právě za účelem pronájmu?

Dovolujeme si Vám nabídnout výbornou investiční příležitost – soubor pěti apartmánů, který je již hotovým komerčním projektem.

Tato nemovitost se nachází v klidném sídlišti městské čtvrti Černý Most v severovýchodní části Prahy. Projekt nabízí pět plně vybavených apartmánů 1+kk, které se společnou chodbou a technickou místností tvoří jednu bytovou jednotku o výměře zhruba 90 m2 s lodžiemi o celkové ploše 12 m2.

Daná nemovitost prošla plně legální rekonstrukcí s vydaným stavebním povolením. Každý apartmán má díky oknu dostatek přirozeného světla, dva z nich mají lodžii. Apartmány jsou plně zařízené a každý je s vlastním kuchyňským koutem, koupelnou a WC, každý má vlastní vodoměr a elektroměr. Přímo v bytě se nachází technická místnost, kde jsou umístěny elektroměry všech pěti apartmánů. K dispozici je také společná pračka a sušička. Pro nájemníky jsou k dispozici žehlící deska a žehlička.

V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost: zdravotnické zařízení, školy, obchody a rekreační zóny. Nedaleko se nachází nákupní Centrum Černý Most a obchodní dům Ikea. Metro je vzdálené několik minut chůze (stanice Rajská zahrady, linka B) a autobusová zastávka. Od stanice Černý Most je rychlé napojení na dálnici na Mladou Boleslav, Hradec Králové a na městský okruh.

Majetek zdarma spravuje makléř, který se specializuje přímo na danou kategorii nemovitostí a jejich klientelu, jako jsou studenti, pracující české a zahraniční osoby.

Projekt představuje výbornou investiční příležitost. V současné době všechny pět apartmánů jsou dlouhodobě pronajaty. Výnosnost při koupi nemovitosti: 7,4 % p.a..

Kompletní informace včetně projektové dokumentace vám rádi poskytneme na osobní schůzce po podpisu NDA. Použité fotografie apartmánů jsou rendery možného designu bytů.

Jelikož není známa energetická třída PENB, v souladu s novelou zákona uvádíme energetickou třídu G.

Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte nás kontaktovat. Rádi se Vám budeme věnovat.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze.