Prodej rodinného domu, Řitka, V Luhu, 97 m2

V Luhu, Řitka

Rezervováno
3 980 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 968 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaV Luhu, Řitka
ID296
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná97 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy66 m2
Podlahová plocha97 m2
Plocha nemovitosti350 m2
Plocha zahrady284 m2
OdpadJímka
DopravaDálnice, Autobus
VodaStudna
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Řitce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji samostatně stojící dům v obci Řitka, Praha západ. Dům se nachází v zastavěné části obce, převážně mezi domy k rekreaci. Podle územního plánu jde o zónu, kde lze umístit stavby i k trvalému bydlení. Nemovitost je vystavěna na samostatné parcele o zastavěné ploše 66 m2, kterou obklopuje zahrada o rozloze 284 m2.
Jde o dům, vystavěný svépomocí před cca 40 lety, který dnes nabízí dvě nadzemní podlaží s velkou terasou ve 2. NP, pod domem je sklep, který je vzhledem ke svažitosti pozemku přístupný z úrovně zahrady. V případě, že by novému majiteli nevyhovovala vnitřní dispozice, nabízí se možnost objekt strhnout a vystavět zcela nový. Nicméně dům je v technickém stavu umožňující rovněž rekonstrukci. Na základě zadání vlastníka byla zpracována architektonická studie - v prezentaci je pár obrázků, které Vás mohou při úvahách o možném směru rekonstrukce inspirovat. Rekonstrukci lze uchopit dvěma různými způsoby v závislosti na tom, zda-li má objekt sloužit k trvalému bydlení (investice cca 3 mil. Kč), nebo případně pouze pro rekreaci (investice cca 1 mil. Kč). Více napoví prohlídka.
K domu je v současnosti přivedena elektřina přes sousední pozemky, ale dle info od ČEZ distribuce není problém zřídit novou samostatnou přípojku (žádost o připojení je podána), zásobování vodou obstarává studna a odpady jsou svedeny do jímky. Příjezd až k domu po nezpevněném obecním pozemku.
Zásadním benefitem je poloha nemovitosti. Během několika minut se dostanete na D4, spojení s Prahou zajišťuje přímý spoj až na Smíchovské nádraží. Řitka je obec pod Brdskými lesy, které nabízejí mnoho příležitostí k výletům a sportovním aktivitám. Přímo v obci je pošta, obchod, knihovna, ale i jízdárna. V nedalekém Mníšku pod Brdy najdete několik supermarketů, restaurace a další služby.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti. Více info v RK.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Řitce.