Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Lysice, Průmyslová, 6216 m2

Průmyslová, Lysice

7 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 35 219 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaPrůmyslová, Lysice
IDIR3480
Plocha nemovitosti6216 m2
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadSeptik
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Lysicích

Popis

Nabízíme k prodeji komerční pozemek o výměře 6.216 m2 pro účely smíšené výrobní. Nachází se v ulici Průmyslová, v komerční zóně obce Lysice, která leží 1 km od hlavního tahu na Svitavy, silnice R43. Samotný areál je k této komunikaci o něco blíž, tedy s případnými nákladními vozy by se do obce vůbec zajíždět nemuselo. Komerční areál leží mimo zastavěnou část obce, za jejím východním okrajem. V budoucnu je v těsné blízkosti areálu plánováno vedení rychlostní komunikace R73, která ještě více zatraktivní a usnadní logistiku.

V samotném areálu jsou k dispozici z IS všechny kromě kanalizace. Všechny objekty využívají vlastní septiky. Sice obec tento rok buduje nedaleko čističku odpadních vod, ale komerční areál napojit nenaplánovala. Tedy odpadní vody je nutné i do budoucna řešit septikem. Trafostanice stojí cca 50 m od pozemku, voda a plyn cca 100 m u hlavní silnice. (viz. mapka). Napojení na dotažené sítě v kratší vzdálenosti lze pouze po dohodě s jejich uživateli a dle potřebné kapacity. Datový kabel je též k dispozici.

Detailnější informace o způsobu využití pozemku k dispozici na vyžádání. Pokud by byl pro zájemce pozemek moc velký, lze uvažovat o jeho zmenšení a předělení dle ideálního tvaru a využití. Autobusová zastávka linky 257 cca 300 m od pozemku. Nemovitost není zatížena žádnou právní vadou, lze financovat úvěrem a je k dispozici ihned po přepisu na KÚ. Více informací u makléře.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Lysicích.