Prodej rodinného domu, Rožmitál pod Třemšínem, Tyršova, 283 m2

Tyršova, Rožmitál pod Třemšínem

5 390 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 25 687 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTyršova, Rožmitál pod Třemšínem
ID248-NP00587
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná283 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy128 m2
Plocha nemovitosti518 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Rožmitále pod Třemšínem

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Nabízím prodej dvougeneračního rodinného domu s příslušenstvím a garáží v okrajové části města Rožmitál pod Třemšínem, směr Voltuš.
Dům byl postaven v 90.letech a je rozdělen na dvě bytové jednotky dispozice 2x 2+1, je celý podsklepen a náleží k němu také prostorná garáž. Na zahradě se nachází dřevěná pergola s krbem pro venkovní posezení, dětský domek a skleník.
Do přízemí je vstup ze dvora, prostor kolem domu a před garáží je zpevněn zámkovou dlažbou.
V přízemí se nachází zádveří, šatna, chodba, spíž, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, WC, koupelna a dřevěné schodiště do podkroví a do suterénu.
V podkroví nalezneme kuchyň, dva obytné pokoje, koupelnu s WC, chodbu a balkón přístupný z kuchyně a pokoje.
V suterénu se nachází kotelna, sklad paliva, nářadí, potravin a jedna velká místnost jako dílna. Dvůr je uzavřen a oplocen, s možností parkování v garáži, u domu i podél komunikace před domem. Vytápění je zajištěno ústředním kotlem na tuhá paliva, ohřev vody je pomocí bojleru 160 l. Dům je připojen na veřejný vodovod a kanalizaci, plyn je zaveden na hranici pozemku.
Jedná se o okrajovou část obce, avšak v dosahu veškeré občanské vybavenosti, s dobrým autobusovým spojením na Příbram a Plzeň.
Rožmitál pod Třemšínem leží na úpatí Brdských lesů, ve kterých se nachází četné turistické a cyklistické trasy. Přírodní dominantou města je Podzámecký rybník, vrch Třemšín a nedaleké Padrťské rybníky.
Zajímavostmi města jsou renesanční zámek, Podbrdské muzeum, Brdský památník a známou osobností byl učitel a skladatel Jakub Jan Ryba.
Pokud vás nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Budu se na vás těšit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!