Prodej rodinného domu, Svatobořice-Mistřín, Zmola, 311 m2

Zmola, Svatobořice

4 950 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK a právních služeb
Hypotéka od 23 590 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZmola, Svatobořice
ID19625
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná311 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy306 m2
Podlahová plocha311 m2
Plocha nemovitosti566 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Svatobořicích

Popis

Rádi bychom Vám nabídli ojedinělou možnost koupě nemovitosti ve Svatobořicích-Mistříně, vhodné jak k bydlení tak i k podnikání.

Patrový částečně podsklepený rodinný dům a komerční objekt (výrobna sýrů), o zastavěné ploše 306m2 s pozemkem o celkové výměře 566m2.

Rodinný dům je po částečné rekonstrukci a nabízí dispozici 4+1 pří užitné ploše 139m2.
Dispoziční řešení domu, v přízemí se na uliční straně nachází pokoj a vlevo průjezd do dvora. Ve střední části jsou vstupní hala, WC s předsíní a schodiště. V zadní části domu najdeme prostornou kuchyní a spíž. V patře se nachází tří samostatné pokoje, lodžie na uliční straně, terasa na dvorní straně, ve střední části jsou chodba a koupelna s WC. V částečném suterénu jsou pak běžné sklepní prostory včetně kotelny.
RD je napojen na veškeré IS (voda, plyn, elektřina, kanalizace), je udržovaný v dobrém technickém stavu a je přípraven k okamžitému nastěhování.

Ve dvoře RD se nachází přízemní, částečně podsklepený objekt s užitnou plochou 164m2, který byl využíván k výrobě sýru. Dispozičně obsahuje jednotlivé místnosti, včetně hygienického zázemí pro pracovníky (sklady, výroba, chladírna, udírna, denní místnost, kancelář, koupelna/sprcha, WC...). Vytápění v objektu je ústřední teplovodní, napojené na kotel v RD.

Obě prodávané nemovitosti mají společný průjezd do rozlehlého dvora, vhodného právě pro podnikatelské aktivity. Celý objekt je možné adaptovat pro potřeby nového majitele, opravárenské, výrobní provozy...

Na pozemku za nemovitostmi, je rovinatá zahrada obdélníkového tvaru, kterou můžete využít k pěstování ovoce a zeleniny.

Svatobořice-Mistřín jsou obec v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji, 4 km jihozápadně od Kyjova, s výbornou dopravní dostupnosti jak do Hodonína tak i do Kyjova. Autobusová zastávka v blízkosti domu.

Občanské vybavení: základní škola, mateřská škola, kompletní síť obchodu a služeb, pohostinství, kulturní a sportovní zařízení, pošta, praktický a odborní lékař.

Zda je tato nemovitost vhodná pro Vaše bydlení či Vaše podnikatelské záměry, nejlépe zjistíte při osobní prohlídce.

Zveme Vás na prohlídku a v případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám nemovitost osobně předvedeme.

Skupina Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svatobořicích.