Prodej atypického bytu, Opava, Máchova, 180 m2

Máchova, Opava

8 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu
Hypotéka od 40 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMáchova, Opava
IDrdd996
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná180 m2
Patro4. z 3
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Jiné
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus

Origo partneři v Opavě

Popis

Toužíte po klidném a harmonickém bydlení ve vyhledávané lokalitě Opavy?

Hledáte vzdušný, slunný, a hlavně prostorný byt, který splňuje vysoké nároky moderního bydlení, který se stane vašim domovem?

Právě jste našli….

V zastoupení majitele nabízíme ke koupi mezonet, půdní vestavbu, nacházející se v bytovém domě na ulici Máchova ve IV. NP bez výtahu.

Lokalita poskytuje veškerou občanskou vybavenost, školy, školky, jesle, obchody, nemocnici, MHD, pěšky 10 minut od centra a přesto velmi klidné a bezpečné místo se zelení.

Samotný bytový dům má pouze 7 bytů, novou fasádu a střechu z betonových tašek.

Dispozice bytu je 5 + KK, cca 180 m obytné plochy. V prvním podlaží podkroví se nachází předsíň se šatnou, samostatné WC, koupelna s vanou i sprchovým koutem a 3 samostatné pokoje a vstup do vzdušného pokoje obývacího s přiznanými dřevěnými trámy. V tomto velkorysém prostoru si každý najde svůj koutek k relaxaci, je zde lenoška, jídelní stůl, stačí otevřít balkonové okno a večeříte na čerstvém vzduchu. Dva vstupy do moderně vybavené kuchyně s vestavnými spotřebiči, komora, s policovým systémem, nyní prostor pro praní a sušení prádla.

Po schodišti se dostanete do 2. podlaží podkrovní, kde je galerie s velkým pracovním stolem, další obytný prostor se samostatnou koupelnou s vanou, umývadlem a WC.

Byt je vytápěn plynovým kotlem Vaillant s odtahem spalin nad střechu. V obývacím pokoji velký nerezový komín jako příprava pro budoucí krb. Na střeše pak solární panely k ohřevu vody jak užitkové, tak otopné.

Nabízíme rovněž garáž u domu, pokud budete mít zájem o koupi garáže, nic nebrání dohodě.

Naši hypotéční makléři vám na nákup tohoto velkorysého mezonetu nabídnou ty nejlepší podmínky.

K dispozici dle dohody. Nenechte si ujít dokonalý domov a domluvte si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje atypických bytů v Opavě.