Prodej rodinného domu, Mikulov, U Celnice, 186 m2 (ID: 1298432)

U Celnice, Mikulov

Cena na vyžádání

dohodou, včetně provize, cena k jednání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU Celnice, Mikulov
ID00030
StavbaMontovaná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná186 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti430 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Mikulově

Popis

Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu v Mikulově

Máme pro vás jedinečnou šanci získat krajový rodinný dům na ulici u Celnice v kouzelném Mikulově. Tento úžasný dům nabízí dispozici 5kk s celkovou užitnou plochou 186m2 a stojí na pozemku o celkové rozloze 787m2, s možností využití části pozemku pro budoucí výstavbu dalšího rodinného domu.


Popis nemovitosti:
Dvoupatrový rodinný dům se sedlovou střechou, obytným podkrovím a garáží je skvělou investicí do vaší budoucnosti. Jeho konstrukce z dřevěného skeletu s izolací z minerální plsti (140mm) a fasádního polystyrenu (80mm) zaručuje vysokou energetickou účinnost a komfortní bydlení. Stropní konstrukce pod nevytápěným prostorem je izolována minerální plstí (250mm). Okna s izolačním dvojsklem poskytují optimální světelnost a tepelnou izolaci. Vytápění je řešeno ústředně elektricky pro vaše pohodlí.

Poloha a okolí:
Mikulov, obklopený Pavlovskými vrchy, nabízí neopakovatelnou atmosféru spojenou s bohatou historií a vinařskou tradicí. V okolí najdete vinařské stezky pro pěší i cyklisty, které vás provedou malebnými vinicemi. Díky vynikající dopravní dostupnosti a blízkosti všech potřebných služeb je Mikulov ideálním místem pro život i relaxaci.


Občanská vybavenost:
Okolí rodinného domu je bohaté na občanskou vybavenost. V blízkosti se nachází školy, školky, obchody, restaurace a veškeré potřebné služby pro pohodlný a komfortní život. Díky vynikající infrastruktuře a dostupnosti veškerých služeb je tento dům ideální pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří chtějí mít vše potřebné po ruce.

Energetická náročnost:
Energetický průkaz budovy je ve třídě B, což znamená nízké provozní náklady a šetrné vytápění.

Pro více informací a videoprohlídku této jedinečné nemovitosti nás neváhejte kontaktovat:

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mikulově (okr. Břeclav).