Prodej rodinného domu, Přední Výtoň, Svatý Tomáš, 84 m2 (ID: 1290517)

Svatý Tomáš, Přední Výtoň

12 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 61 478 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSvatý Tomáš, Přední Výtoň
IDJ08590
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná84 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha84 m2
Plocha nemovitosti684 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Přední Výtoni

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji soubor nemovitostí v lokalitě Svatý Tomáš, Přední Výtoň.

Svatý Tomáš je horská vesnice ležící nad přehradou Lipno v nadmořské výšce 995 m, patřící do obce Přední Výtoň, přístupná je po dlouhých úzkých horských silničkách. V osadě žije asi 20 obyvatel. Nedaleko (300 m) od osady je hrad Vítkův Hrádek. Dříve byla i tato oblast běžně obydlena, vedlo tudy několik cest spojující jižní Čechy s hornorakouskou oblastí Mühlviertel.

Nabízené nemovitosti tvoří zavedené Bistro Krmelec a rodinný dům.

Krmelec je netuctové trendy bistro, které majitel provozuje od roku 2017. Výhodou Krmelce je jeho umístění, a to na hlavní přístupové cestě k Vítkovu hrádku, přímo u veřejného parkoviště. Není tedy možné, aby ho turista minul. Krmelec je vybavený kuchyní v nerezu. Skladový prostor surovin je při vstupu. Je zde WC pro personál. Podkroví bistra může také sloužit jako skladový prostor. Venkovní posezení nabízí cca 20 míst na terase a na zahrádce za bistrem.

Vedle bistra se nachází rodinný dům (1/2 dvojdomku) o dispozičním řešení 2+1, který je také součástí prodeje. V domě proběhla následující rekonstrukce: nová hydroizolace, drenáž, nové podlahy vč. podlahového topení v kuchyni, koupelně a na toaletě, rozvod topení s novým elektrokotlem s přípravou na krbové kamna s výměníkem, nové rozvody vody a odpadu, elektrika. Na pozemku byl před pěti lety proveden nový vrt 50m vč. rozvodu a technologie, výtěžnost vrtu je cca 5m³/den, z tohoto zdroje je obsluhován jak dům tak bistro. Kanalizace je řešena do jímky společné pro čtyři domy. Bistro má svou vlastní 8m³ velkou jímku.
Na domě je volný půdní prostor vhodný pro další využití.

Doporučujeme Vám shlédnout video, které je součástí inzerátu a projít si fotogalerii vč. 2D, ve kterých jsou uvedeny jednotlivé výměry místností.

Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h. Na koupi nemovitosti Vám pomůžeme sjednat financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přední Výtoni.