Prodej chaty, Kněžmost, 44 m2

Kněžmost

2 555 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 176 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKněžmost
IDP055209
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná44 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha44 m2
Plocha nemovitosti803 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kněžmostu

Úklidové služby

Popis

Nabízíme vám exkluzivně ke koupi částečně zděnou chatu, stojící na vlastním pozemku. Součástí pozemku je i spoluvlastnictví lesa. Chata se nachází v atraktivní rekreační oblasti Českého ráje – Drhleny. Drhleny jsou malá vesnice, část obce Kněžmost, v okrese Mladá Boleslav ve Středočeském kraji. Vesnicí protéká potok Kněžmostka. Pozemek se nachází na severním svahu a je mírně svažitý. K pozemku náleží spoluvlastnický podíl na přilehlém lese. Součástí chaty je kůlna, vodovod a elektřina, WC suché. Stavba chaty je zděná + dřevostavba. Přízemí objektu: Zděná část – předsíň, toaleta, obývací pokoj, kuchyň a kůlna s vlastním vstupem. Podkroví objektu: Dřevěná část s přístupem po dřevěných schodech - 2 pokoje, malá terasa a úložná místnost.
Nutná částečná rekonstrukce střechy. Na pozemku se nachází volně stojící bazén. Okolí chaty skýtá mnoho možností pro turistiku a cyklistiku. V blízkém okolí chaty, cca 200 m, se nachází Drhlenský rybník, kde je možno příjemně se vykoupat, dále lesy za účelem procházek a cyklostezky. Dále se tu nachází rekreační středisko Areál Drhleny s restaurací Na Výsluní, venkovním vyhřívaným bazénem a sportovním vyžitím. Díky klidné lokalitě a blízkosti rekreačních aktivit je tato nemovitost ideálním místem pro odpočinek a výlety do okolí. Pro více informací mne kontaktujte, prosím.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kněžmostu.