Prodej bytu 1+kk, Brno, Lipová, 46 m2

Lipová, Brno

5 900 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize RK, vč. právního servisu
Hypotéka od 28 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLipová, Brno
ID202402811
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná49 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha46 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

V jedné z nejžádanějších lokalit v Brně – Masarykově čtvrti vám nabízíme developerský projekt Rezidence Lipová, který představuje moderní pojetí bytového domu a respektuje trendy moderní architektury.

Projekt nabízí velmi klidné bydlení v kombinaci s kvalitním vybavením a společnou klidovou zónou v podobě upravených parkových ploch s bio-jezírkem a altánem sloužící pro obyvatele domu.

V projektu nabízíme k prodeji bytovou jednotku 1+kk o velikosti 45 m2 + balkon, která je k dispozici v 1. nadzemním podlaží.

Dispozici této jednotky tvoří předsíň, koupelna s WC, obývací pokoj + kuchyňský kout, zimní zahrada a balkon.

Bytové jednotky mají za standardní rekuperační jednotku, klimatizaci či elektrické předokenní žaluzie. Velkorysé zařizovací předměty vysoké kvality vytváří čistý a vzdušný prostor jednotlivých místností.

Standardem domu je komplexní kamerový systém, který hlídá zabezpečení kolem i v ně domu a společná recepce v modelu 12 hodin denně, která je k dispozici všem obyvatelům domu.

Lokalita Masarykovi čtvrti je jedna z nejžádanějších v Brně a je zcela evidentní proč. V okolí Rezidence Lipová můžete nasát atmosféru prvorepublikových vil a funkcionalistického Brna. V těsné blízkosti se nachází cyklostezka, po které se dostanete jak k brněnské přehradě, tak k nákupnímu centru Olympia. V docházkové vzdálenosti naleznete Wilsonův les, park Anthropos nebo Žlutý kopec a Kraví hora. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí je samozřejmostí.

Díky své poloze přináší projekt Rezidence Lipová svobodu v dostupnosti všeho potřebného. Pěšky se dostanete do klidových lokalit a parků, ale i do centra Brna, v případě cesty autem se velice rychle dostanete jak do centra města, tak na městský okruh nebo na dálnici D1.

Veškeré informace a přehled volných jednotek naleznete na stránce projektu.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.