Prodej rodinného domu, Svitávka, Školní, 178 m2

Školní, Svitávka

5 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠkolní, Svitávka
ID24010607
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná178 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti779 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž

Origo partneři v Svitávce

Popis

Hledáte prostorný rodinný dům, kde byste mohli nejen bydlet, ale i podnikat? Potom Vás bude určitě zajímat nabídka rodinného domu v městysu Svitávka ležící kousek od Boskovic. Tento dům musíte vidět.

Dům je samostatně stojící, nepodsklepený a se dvěma podlažími. Celková výměra prodávaných parcel činí 779 m2. Nabízený dům byl vystavěn cca kolem roku 1924.

V roce 2021 proběhla kompletní rekonstrukce bytu 3+1 v 2.NP. Celý interiér bytu působí příjemným, útulným dojmem.
V koupelně vás na první pohled upoutá přírodním kamenem obložený sprchový kout. Ale také zde oceníte voděodolný nátěr na stěnách. Komíny v interiéru jsou opět obloženy přírodním kamenem
V obytných místnostech jsou dřevěné prkenné podlahy. V koupelně a předsíni je položena dlažba s dekórem dřeva.

V 1.NP se nachází sklad a byt 2+1 určený k rekonstrukci, jako celé patro. Tuto část domu lze využít jak k bydlení, tak k podnikání.

Dům je velmi prostorný a náleží k němu další vedlejší stavby – průjezd do dvora, dílna, chladící místnost, čená kuchyně, chlévy, garáž s vysokým stropem.
Neoplocený, zatravněný pozemek vedle domu lze třeba využít jako zahradu.

Vytápění domu je ústřední a řešeno plynovým kotlem nebo lokálně krbovými kamny v dětském pokoji a kamny v kuchyni. V koupelně je podlahové elektrické vytápění. Ohřev vody je řešený plynovým bojlerem umístěným v kotelně.

Městys Svitávka má velmi dobru občanskou vybavenost. Nachází se zde ZŠ, MŠ i hudební škola, kulturní dům, lékaři, obchody. Sportovci ocení moderní, multifunkční sportovní halu.

Je to odtud kousek do Letovic i Boskovic a díky rychlostní silnici a vlaku je zajištěna dobrá dostupnost do Blanska i Brna.
Uvedená cena neobsahuje odměnu makléře.

Možnost převzetí hypotéky s nízkým úrokem.

Zaujala vás nabídka prostorného domu ve Svitávce? Tak mi neváhejte zavolat nebo napsat o prohlídku či více informací. Těším se ná vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svitávce.