Prodej rodinného domu, Chýně, Pražská, 113 m2 (ID: 1253381)

Pražská, Chýně

12 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 59 524 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPražská, Chýně
ID0229PT
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná113 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha113 m2
Plocha nemovitosti237 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Chýni

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji nízkoenergetický řadový (krajní) dům o dispozicích 4+kk s venkovním parkovacím stáním pro 1 automobil, s podlahovou plochou 112,99 m2, na pozemku o výměře 237 m2, v další etapě projektu "Nová Chýně" umístěného na jižním okraji obce Chýně, která se nachází na západním okraji Prahy.
Dům bude ve III.etapě projektu a v současné době je ve výstavbě s předpokládaným dokončením v roce 2023. Zdrojem vytápění a teplé vody je tepelné čerpadlo. Okna jsou plastová - trojsklo, v celém domě je podlahové vytápění, podlahy jsou laminátové, velkoformátová dlažba a obklady a střecha je plochá. Dům je nadstandardně vybaven přípravou pro fotovoltaické panely, exteriérovým přívodem pro nabíjení elektromobilu, přípravou pro alarm a videozvonkem.
Celý projekt je koncipován s maximálním důrazem na rodiny s dětmi a v okolí jsou plánována dětská hřiště. Obec Chýně disponuje základní občanskou vybaveností, která se neustále rozšiřuje, rybníkem s pískovou pláží. V obci nová základní škola a několik mateřských školek. V obci jsou dvě vlakové zastávky, 4 autobusové zastávky a Praha je rychle dostupná i po D5 a D6.
Právní a hypoteční servis zajistíme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chýni.